GEDREVENHEID, KWALITEIT EN KNOWHOW ALS RAAKVLAKKEN

donderdag 10 augustus 2023

Klanten op een correcte en vertrouwelijke manier begeleiden in hun bouwprojecten: dat is de essentie van H16, een jonge vastgoedonderneming die stijlvol en kwalitatief bouwt en renoveert. Voor die kwaliteitsgarantie slaan zaakvoerders Elena Versyp en Gilles De Brabander de handen in elkaar met betrouwbare aannemers. Dat gebeurde recent voor het eerst met Roelandt Interieurbouw uit Zottegem voor de exclusieve, hoogwaardige interieurinrichting van een gerenoveerd kantoor. 

Het gesprek tussen Elena Versyp en Gilles De Brabander van H16 en Florian Nachtergaele, zaakvoerder bij Roelandt Interieurbouw, vindt plaats in een stijlvol gerenoveerd kantoor van de jonge projectcoördinatoren. Roelandt Interieurbouw nam de totale interieurafwerking voor zijn rekening. 

Florian: “We zijn gestart van een casco ruwbouw. Behalve het dak en de technieken hebben wij de rest van de renovatie voor onze rekening genomen: van de wandbekleding en de vloeren tot het binnen- en buitenschrijnwerk. Het stokpaardje van dit project is het hoogwaardig maatmeubilair. Ook het behouden van de authentieke details, zoals de houten dakspanten, vormde voor ons een meerwaarde.”

Elena: “Door goede referenties en enkele boeiende gesprekken, waren we meteen overtuigd van hun aanpak en respect voor timing. Terecht: we startten de werken begin november en op eind maart nam de huurder al zijn intrek. Het was een aangename kennismaking met Roelandt Interieurbouw, zo succesvol zelfs dat er al gesprekken lopen over nieuwe samenwerkingen.”

Kwaliteitsgarantie

H16 staat in voor de totale projectcoördinatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten voor residentiële en commerciële doelen. Bovendien hebben de jonge ondernemers zelf heel wat technische bagage. 

Gilles: “Ik ben industrieel ingenieur bouwkunde van opleiding. Voor dit boeiende project heb ik naast de totale coördinatie en planning ook een deel van het tekenwerk voor de technieken voor mijn rekening genomen.”  

Elena is expert op het vlak van vastgoed en heeft ook een goed oog voor esthetiek en materiaalkeuze. “Onze ervaring levert een grote meerwaarde over het hele bouwproces. Door de vinger aan de pols te houden bij onze partners, verloopt de uitvoering logisch en efficiënt.”

Massief eiken trap

Alle kennis onder één dak

Elena: “Voor de snelle oplevering van dit kantoor was het echt een voordeel dat Roelandt Interieurbouw de volledige interieurafwerking opnam. Hierdoor waren alle details op elkaar afgestemd en hadden wij één aanspreekpunt voor de totale interieurafwerking. Meestal is de planning een enorme puzzel tussen verschillende aannemers en betrokkenen, dat viel hier voor het grootste stuk weg. Daarnaast streeft Roelandt Interieurbouw naar dezelfde high-end afwerking die wij in onze projecten beogen.”

Florian: “Onze aanpak en visie leunen zeer dicht bij elkaar aan. We werken uitsluitend voor klanten die bewust voor kwaliteit kiezen en onze realisaties naar waarde schatten. Kwaliteitsmaterialen en een accurate uitvoering van voorgestelde plannen zijn onze drijfveer. We gaan niet voor minder.”

Roelandt Interieurbouw
www.roelandtinterieur.be

H16
www.h16.be

Roelandt Interieurbouw - H16 | Gedrevenheid, kwaliteit en knowhow als raakvlakken - Sterck Magazine (sterck-magazine.be)

 

Maatwerkmeubelen of een volledig interieur volgens ontwerp? 

Contacteer ons

Onze troeven

  1. Meer dan 60 jaar ervaring en vakmanschap

  2. Hoge kwaliteit en doorgedreven zin voor detail

  3. Hoogwaardig maatwerk in eigen atelier met modern machinepark

  4. Productie & plaatsing door ervaren vaklui

  5. Volledige ontzorging van de opdrachtgever

  6. Erkenning & certificaten

https://www.roelandtinterieur.be/over-ons/atelier